Friday, February 11, 2022

Uppsats mot rökning

Uppsats mot rökning



Effekten av begränsningen av arbetsplatsens rökning - efterlevnadsproblem. Hittade inte papperet du letade efter? html Sopranstjärna i depressionskamp. Deadline: 10 dagar kvar. Utbildning spelar en viktig roll för i många samhällen och länder är kondomer en roman uppsats mot rökning, och folk är ovana vid att använda dem.





Citera denna sida



Många har sedan länge olika åsikter om rökning på offentliga platser. Rökare känner att det är deras rätt att röka var och när de vill, uppsats mot rökning. Å andra sidan, uppsats mot rökning, icke-rökare känner att rökare kränker deras rättigheter och äventyrar deras liv. Rökning orsakar hjärtsjukdomar, lungcancer och andra allvarliga uppsats mot rökning. Cigarettrökning är den främsta orsaken till lungcancer. Ett stort antal lungcancer som förekommer hos icke-rökare kan hänföras till ofrivillig rökning. Det finns vissa delar i USA där du kan röka på offentliga platser; å andra sidan i New York finns det uppsats mot rökning områden.


Även om vissa människor anser att rökning på offentliga platser bör fortsätta eftersom det är deras rättighet, verkar det helt klart att rökning på offentliga platser bör förbjudas eftersom passiv rökning kommer att äventyra icke-rökares hälsa och det förorenar miljön. Rökare upplever att de har haft rätt att röka på allmän plats så länge att den inte bör tas ifrån. Restauranger och företag bör få sätta sina egna regler för rökning utifrån kundernas krav. Också uppsats mot rökning kan minska om de inte tillåter rökare att röka, särskilt på barer och restauranger. Arbetsplatsen är ett annat problem för rökare, nu måste de gå ut även på vintern för att ta en cigarett, även om de tidigare kunde röka inne.


En stark anhängare av rökares rättigheter är den demokratiska parlamentsledamoten Dick Floyd, som ville rösta för ett kontroversiellt lagförslag för rökares rätt. Han känner att det inte är en rökräkning; det skyddar bara de människor som använder lagliga substanser som tobak och alkohol i sina hem från jobbdiskriminering. Rökning på offentliga platser är dock en fara för icke-rökares hälsa på grund av passiv rökning eller passiv rökning. Allmänheten inser inte de betydande riskerna med passiv rökning. S miljöskyddsmyndighet uppgav att: passiv rökning är den tredje stora orsaken till lungcancer Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa, uppsats mot rökning.


Växla navigering MegaEssays. Sparade uppsatser. Ämnen i papper. Exempel uppsatser. Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa Sida 1 av 3. Nästa sida. Fler uppsatser:. APA MLA Chicago Anti-Smoking. I MegaEssays. com, 31 december, MegaEssays, "Anti-Smoking. html användes 7 januari,





gatubarn uppsats



Även verksamheten kan minska om de inte tillåter rökare att röka, särskilt på barer och restauranger. Arbetsplatsen är ett annat problem för rökare, nu måste de gå ut även på vintern för att ta en cigarett, även om de tidigare kunde röka inne. En stark anhängare av rökares rättigheter är den demokratiska parlamentsledamoten Dick Floyd, som ville rösta för ett kontroversiellt lagförslag för rökares rätt. Han känner att det inte är en rökräkning; det skyddar bara de människor som använder lagliga substanser som tobak och alkohol i sina hem från jobbdiskriminering. Rökning på offentliga platser är dock en fara för icke-rökares hälsa på grund av passiv rökning eller passiv rökning.


Allmänheten inser inte de betydande riskerna med passiv rökning. S miljöskyddsmyndighet uppgav att: passiv rökning är den tredje stora orsaken till lungcancer Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa. Växla navigering MegaEssays. Sparade uppsatser. Ämnen i papper. Exempel uppsatser. Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa Sida 1 av 3. Nästa sida. Fler uppsatser:. Passiv rökning kan också skada hjärtat och blodkärlen, vilket avsevärt ökar risken för hjärtinfarkt och död hos vuxna Azura. Det kostade en person 7. På bilden fick den äldre kvinnan diagnosen halscancer, denna sjukdom påverkar också hennes utseende. Hålet i halsen är också att fånga tittarnas uppmärksamhet för att antingen undvika röka eller sluta röka.


CDC uppmuntrar människor att sluta eftersom effekterna av rökning kan leda till mer än ett hälsoproblem. Många människor tror att rökning slappnar av i sinnet och lindrar stress, sanningen är att rökning av cigaretter kan orsaka ett mentalt tillstånd som kan göra människor med ångest värre. När en person röker nikotin når det hjärnan och släpper ut kemikalier som gör att en person blir sugen på att röka mer och mer. Detta kan till och med kontrollera hjärnans aktivitet och orsaka en känsla av ilska och depression, föga vet folk att dessa känslor kan leda till mer kritisk störning såsom bipolära sjukdomar, vilket kan leda till att du blir inlagd på sjukhus. Om en person skulle se den här annonsen skulle de tänka två gånger på att röka, de skulle till och med försöka få hjälp att sluta med sitt rökberoende innan det blir värre, eller till och med få dem att få hålet i halsen vilket har en negativ effekt på din utseende.


Den här bilden har en positiv effekt och gör människor motiverade att inte vilja röka eller sluta röka. Sammanfattningsvis är denna annons från CDC tänkt att motverka rökning. Bilden framhäver en av rökningens många effekter. Det finns en ökning av antalet individer som röker idag, så organisationer som CDC anser att det är deras plikt att varna allmänheten för de skadliga effekterna av rökning. Kampanj mot rökning. com, feb 05, Öppnad 7 januari, com, feb Beställ papper som detta. Gillade du det här exemplet? Skriv dina krav och få professionell hjälp. Deadline: 10 dagar kvar. Antal sidor. E-post Ogiltig e-post. En professionell skribent kommer att göra ett tydligt, felfritt papper åt dig! Fastnade på idéer?

No comments:

Post a Comment