Monday, February 14, 2022

Bör regeringen tillhandahålla sjukvård uppsats

Bör regeringen tillhandahålla sjukvård uppsats



Å ena sidan kanske vissa medlemmar av samhället inte har tillräckliga medel för att försäkra sig. Till exempel Floodp. Åtkomst 7 januari, gratis plagiatkontroll. Skicka in ditt papper. Ange rabattkod om du har, lämna annars tomt.





Utdrag av provet "Bör regeringen tillhandahålla hälsovård"



Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Ett tidsbegränsat erbjudande! Få en anpassad provuppsats skriven enligt dina krav brådskande 3 timmars leverans garanterad. Om vi ​​fortsätter utan förändring kommer konsekvenserna att bli förödande för bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats av amerikaner och katastrofala för nationen i mänskliga och ekonomiska termer. Idag har miljontals amerikaner inte råd med den tillräckliga sjukvård de behöver. Konstant oro över hälso- och sjukvårdssystemets tillstånd gav många löften från presidenter och kongresstjänstemän att ändra denna situation, men gav få positiva resultat.


Idag är det tydligt att delstatsregeringar bör vara den främsta källan till policyinnovation inom hälso- och sjukvården som kommer att ge allmänheten tillräcklig sjukvård. Det borde också vara en grundläggande utgångspunkt för det systemet att varje medborgare som kan betala till dessa hälso- och sjukvårdstjänster bör göra det. Ett viktigt argument i detta dokument är att regeringen ensam har det yttersta ansvaret för hälso- och sjukvården i sitt samhälle och inte näringslivet eller industrin. Staten bör tillhandahålla hälso- och sjukvård till alla medborgare oavsett deras förmåga att betala för den vården. Det finns olika sätt att uttrycka det grundläggande moraliska kravet på tillräcklig sjukvård vid behov. För det första har människor rätt till sjukvård som de kan göra anspråk på mot regeringen. För det andra har regeringarna ansvar att tillhandahålla hälsovård som kommer att skapa engagemang för social solidaritet.


Till detta kan läggas rätten att delta i gemenskapernas familje- och privatliv. Konceptet med statlig hälsovård till alla medborgare är starkt i Kanada och Västeuropa. Regeringarna fokuserar på behovet hos medborgare som lever tillsammans för att stödja och hjälpa varandra. Regeringarna tillhandahåller hälso- och sociala resurser som är nödvändiga för att människor ska fungera som en gemenskap. McDonough Huvudfokus ligger på behoven hos människor som bor i ett land. Garanterad tillgång till hälso- och sjukvård är tänkt att lokalisera medborgarna inom ett samhälle och producera en gemensam och inte bara en privat nytta. Grundprincipen för den statliga hälso- och sjukvården är enkelt uttryckt. Det är att hälsovård av hög kvalitet till ett överkomligt pris ska vara tillgänglig för alla medborgare utan ekonomiska hinder för tillgång.


Det finns en mängd olika regleringsformer genom vilka principen kan implementeras. Till exempel en skattebaserad offentlig tjänst som i Storbritannien eller de nordiska länderna, skattefinansierad försäkring som i Kanada, eller lagstadgad obligatorisk socialförsäkring som i Tyskland. I deras bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats sätt att alla tre formerna av statlig organisation kan anses vara förenliga med principen om omfattande, högkvalitativ hälso- och sjukvård tillgänglig för alla som behöver medicinsk hjälp. Ansvaret för att hantera organisationen och tillhandahållandet av hälso- och sjukvård bör helt och hållet vila på delstatsregeringarnas axlar. Ständigt ökad konkurrens i den moderna hälsovårdsbranschen bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats ändrade regeringarnas roll.


Det ordnade om sjukvårdsförespråkande koalitioner och intressen, bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats, och gjorde befintliga statliga politiska verktyg föråldrade eller mindre meningsfulla. Allmänheten är fortfarande orolig över ansträngningar för att minska abonnenternas utnyttjande av slutenvård och specialisttjänster som ett sätt att kontrollera kostnaderna Chapman Den ökande användningen av restriktiva arrangemang för hanterad vård av försäkringsbolag har skapat nya farhågor om kvaliteten på vården som ges till äldre, fattiga , och patienter som kräver kostsamma behandlingar McDonough Under dessa omständigheter är det nödvändigt att anta en omfattande hälso- och sjukvårdsreform på regeringsnivå för att klara av de dramatiska förändringarna i organisationen och finansieringen av hälso- och sjukvården. Inom alla samhällen bör regeringarna ta ansvar för att säkerställa sjukvård för alla medborgare.


Å ena sidan kanske vissa medlemmar av samhället inte har tillräckliga medel för att försäkra sig. Å andra sidan, om de har tillräckliga resurser, kan de drabbas av en form av närsynthet som innebär att de inte allokerar tillräckliga resurser för att täcka sina hälsovårdsbehov. En lösning här kan vara att täcka in dessa svåra fall genom att socialisera försäkringar antingen genom skattesystemet, som i Kanada, eller genom ett system med ideella sjukkassor baserade på obligatoriskt medlemskap, som i Tyskland skulle McDonough försäkringstjänster produceras mer effektivt om de producerades av regeringarna.


Det anges att staten tillhandahåller vissa försäkringsförmåner till en lägre administrativ enhetskostnad än vad de privata marknaderna skulle kunna tillhandahålla dem, bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats. Till exempel Floodp. Det är sant att regeringen kan förstatliga sjukvården, göra den universell, införa samma förmånsskalor för alla medborgare och sedan administrera systemet billigare än de privata marknaderna skulle göra. Regeringen kan utveckla ett tillräckligt utbud av försäkringsprodukter som kan tyckas ge mervärde eftersom de kan anpassas för att passa individuella behov. Försäkran från regeringen till medlemmarna av läkarkåren och ledarna för den frivilliga sjukhussektorn kan förbättra tillgången till hälso- och sjukvården för två allvarligt missgynnade grupper, äldre och fattiga.


Alla villkor för tillhandahållande av medicinsk vård skulle förbli under professionell kontroll och vägledning. Ansvaret för att tillhandahålla hälso- och sjukvårdstjänster till oförsäkrade och underförsäkrade bör uppenbarligen vila på statens regering. Till exempel, i fallet med de fattiga, skapade kongressen Medicaid: regeringen blev den främsta betalaren. Detta initiativ utformade ett system med universell täckning för sina invånare. Både Medicare och Medicaid har haft framgång att göra det lättare för staterna att täcka inkrementella utgifter för att behandla ett ökande antal fattiga och oförsäkrade. Medicare har också gjort det lättare för landsbygdssjukhus och läkare som är inne bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats att öka sina intäkter och förtjänst, och därigenom hjälpa dem att fortsätta att tillhandahålla tillräcklig hälsovård till bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats befolkning.


Regeringen främjar aktivt konkurrens som ett sätt att kontrollera kostnaderna och öka tillgången till hälso- och sjukvård. Medicaid managed care waivers, till exempel, kan användas för att avsevärt utöka tillgången till hälso- och sjukvård för individer utan sjukförsäkring genom att plöja kostnadsbesparingar från kapitering för programinskrivna till statligt subventionerade försäkringsprogram för den arbetande fattiga. Bauman-regeringen kan också införa en obligatorisk budget ett tak för sjukvårdsutgifterna. I båda exemplen är statliga tjänstemän inte bara passiva observatörer av marknadskonkurrens. Istället är de kanal- och direkta marknadskrafter i jakten på offentliga mål, till exempel, kontrollerar Medicaid-kostnaderna.


Den primära finansieringen av hälso- och sjukvården kan ske genom en statlig hälso- och sjukvårdsfond. Medlen för detta hälsovårdsprogram härleds och tillhandahålls fonden på följande sätt Bauman:. Om någon form av universell täckning antas är kostnaderna stora och kräver att alla medborgare både bidrar till den statliga hälso- och sjukvården och bidrar till att minska statsskulden. I det här fallet kommer en statlig hälsovårdsplan att stå eller falla på individers vilja att betala sin beskärda del av kostnaderna för den mottagna sjukvården. Regeringens roll i hälso- och sjukvården.


De misslyckade försöken att införa nationell hälsovård sedan början av seklet var resultatet av ständiga begränsningar för att omorganisera finansieringen och leveransen av hälso- och sjukvården. Hälso- och sjukvård har historiskt sett fixerats i avgifts-för-tjänst läkarvård och förekomsten av frivilliga sjukhus. Vidare förändrades hälso- och sjukvårdssystemet extremt under efterkrigstiden av den snabba tillväxten av privata sjukförsäkringar. Dock med undantag för skattesubventioner, bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats, regeringen spelade ingen direkt roll i den offentliga hälso- och sjukvården förrän Medicare och Medicaid gick igenom. Idag bör regeringarna ta en ledande roll i reformen av det nuvarande hälso- och sjukvårdssystemet.


Regeringarna har kvarvarande ansvar för att tillhandahålla nödvändig hälsovård till alla sina medborgare. Staten, inte företag, bör tillhandahålla hälso- och sjukvård. Målet att överföra fullt ansvar till regeringen kan visa sig vara effektivt. Ett helt statligt kontrollerat hälso- och sjukvårdssystem skulle kunna tillhandahålla grundläggande hälso- och sjukvårdstjänster till hela befolkningen. Regeringens tillhandahållande av adekvat hälsovård för hela befolkningen skapar engagemang för social rättvisa och en känsla av solidaritet och ömsesidigt beroende bland befolkningen. Bauman, bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats, Robert E.


Chapman, Audrey R, bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats. Health Care Reform: A Human Rights Approach. Georgetown University Press: Washington, DC. Crichton, Anne och Robertson, Ann, bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats. Hälso- och sjukvård: ett samhällsproblem? University of Calgary Press: Calgary, Alta. Daniels, Norman. Flood, Colleen M. Internationell hälsovårdsreform: en juridisk, ekonomisk och politisk analys. Routledge: London. Havighurst, Clark C. och Richman, Barak D. McDonough, John E. University of California Press: Berkeley, CA. Tyvärr, men kopiering av text är förbjudet på denna webbplats. Om du behöver detta eller något annat prov kan vi skicka det till dig via e-post, bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats.


Genom att klicka på "SKICKA", bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats, du godkänner våra användarvillkor och integritetspolicy. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade och bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats e-postmeddelanden. Med en timmes försening måste du vänta i 24 timmar på grund av hög arbetsbelastning och hög efterfrågan - gratis. Välj en optimal hastighet och se till att få det obegränsade antalet prover omedelbart utan att behöva bör regeringen tillhandahålla hälsovårdsuppsats i väntelistan. Genom att använda vår plagiatkontroll gratis kommer du att få det begärda resultatet inom 3 timmar direkt till din e-post.


Hoppa i kö med en medlemskapsplan, få obegränsade prover och plagiatresultat — omedelbart! Staten bör tillhandahålla hälso- och sjukvård. Hela dokumentet är endast tillgängligt för registrerade användare. Sidor: 8 Ordantal: Kategori: Statens hälso- och sjukvård. Få en anpassad provuppsats skriven enligt dina krav brådskande 3 timmars leverans garanterad Beställ nu. Regeringens reglering och hälso- och sjukvården Regeringen bör tillhandahålla hälso- och sjukvård till alla medborgare oavsett deras förmåga att betala för den vården. Försäkringar och regeringen Inom alla samhällen bör regeringarna ta ansvar för att säkerställa medicinsk vård för alla medborgare. Finansiering av statens hälso- och sjukvård Regeringen främjar aktivt konkurrens som ett sätt att kontrollera kostnaderna och öka tillgången till hälso- och sjukvård.


Medlen för detta hälsovårdsprogram härleds och tillförs fonden på följande sätt Bauman: Arbetsgivaravgift motsvarande 3 procent av bruttoinkomsten för varje lön eller tjänsteman. Anställda bidrag på 7 procent av bruttoförtjänsten, utan övre gräns. 1 procent mervärdesskatt på alla kapitalvaror som produceras i hemlandet eller importeras från utländska länder.





konstkritik exempel uppsats



Regeringarna vill att deras folk ska hålla sig friska och ha ett långt liv. Vad kommer att hända med utvecklade länder och utvecklingsländer i denna fråga? De höga kostnaderna för sjukvården har orsakat många problem, särskilt för människor i utvecklingsländer. President Obama har undertecknat en reform för medborgare utan medicinsk sjukförsäkring. Även om medborgare borde ha ett val till en sjukförsäkring snarare än att tvingas ha täckning eller inte ha en och betala en straffavgift. Medicaid tillhandahålls också i USA för närvarande, det täcker endast äldre eller personer över 65, till skillnad från det kanadensiska systemet under samma namn; U.


Medicaid är ett enbetalarsystem som har olika täckningsnivåer med sina egna regler. Jag tror att USA behöver ompröva sina alternativ när de hänvisar till sjukvård, regeringen spenderar för mycket och ger så lite till amerikaner. Genom att förvandlas till ett helt enbetalande system kommer inte bara våra sjukvårdskostnader att minska utan fler människor kommer att kunna få sjukvård, leva längre liv och inte gå i konkurs av sjukvårdskostnader. Även om det kanadensiska systemet verkar ha goda resultat finns det alltid utrymme för förbättringar. Denna lag ger flera garantier.


Det har inte bara förmågan att säkerställa hälsotäckning när en person byter eller har förlorat sitt jobb, utan i förhållande till hälsoinformationsteknik tillhandahåller den exakta standarder för varje inlämning av ett elektroniskt faktureringskrav. Det skyddar och säkerställer också korrekt hantering av skyddad hälsoinformation PHI. Jag kan bara anta att det kan bli dyrt att köpa ett EPJ-system. Du måste inte bara köpa systemet utan också ge utbildning för att hjälpa till med implementering som eventuellt påverkar budgeten för en hälsovårdsorganisation, särskilt på landsbygden.


Följaktligen kan detta vara ett problem för människors försörjning eftersom de måste betala skatt för detta system och andra vanliga skatter. En annan negativ effekt av allmän hälsovård är förlust av moral. Det kan leda till större utgifter för sjukvården. Det är det ena problemet efter det andra med överbefolkning i Kina. Sjukvårdssystemet för att hjälpa äldre i Kina minskar eftersom de inte har pengar. Med den kollapsande ekonomin kommer fonderna aldrig att vara deras för att hjälpa någon. Det innebär att allt fler som är beroende av sjukvård för att leva kommer att börja dö snabbt. Människor förlorade sina jobb, vilket är förlorad inkomst och sjukförsäkring för deras familj.


Arbetsgivare skär ner timmarna för att eliminera erbjuda sjukförsäkring, vilket också är förlorad inkomst och sjukförsäkring. National Association of Area Agencies on Aging n4a har gjort ett värdefullt arbete i denna riktning och det är dags att den amerikanska regeringen tar några initiativ för att hjälpa pensionärer att få medicinsk hjälp till överkomligt pris. Många äldre har inte råd att betala för kvalitetssjukvård och det spelar ingen roll om de har arbetat hårt hela livet. Detta gäller särskilt när människor inte lever förrän i åldern eftersom deras tidiga bortgång berövar dem från att njuta av pensionärslivet med sinnesfrid och trygghet även i skymningsåren.


Människor som verkligen behöver medicinsk hjälp men inte har råd med bra behandling kan nu garanteras adekvat vård av USA:s regering, som kommer att tillhandahålla gratis hälsotjänster åtminstone under sina äldre år. David L. Durenberger, en före detta amerikansk senator från Minnesota har också lånat sin röst till denna sak och sagt att den amerikanska regeringen borde tillhandahålla åtminstone gratis medicinsk hjälp till pensionärer eftersom det skulle göra deras liv mycket bättre utan att få dem att oroa sig för hur de har råd med kvalitet behandling eller vem som ska ta hand om dem efter pensioneringen. Så istället för att be seniorer att bara nöja sig med vilken sjukvårdsinrättning som finns till deras förfogande, borde regeringen se till att alla äldre har tillgång till bra hälsotjänster, för vem kan veta om någon kan behöva den bästa medicinska hjälpen under sin livstid.


Förenta staterna borde tillhandahålla gratis sjukvård åtminstone under sina äldre år eftersom det är ett humant steg mot dem som har arbetat hårt under hela sitt liv men inte kunde finansiera bra sjukvård, vilket kan kosta dem till och med all deras egendom. Köp skräddarsydd uppsats om regeringen bör ge hälsovård till lägsta pris Beställ nu. Om man tänker efter så har seniorer betalat skatt på praktiskt taget allt de har tjänat under hela livet. Så det är bara rättvist att de har rätt till gratis sjukvård under sina äldre år. Detta kommer också att vara ett bra sätt att säkerställa att det finns bra läkare och medicinsk infrastruktur i framtiden eftersom de vet att människor alltid kommer att behöva dem när de blir äldre. Gratis hälsotjänster för alla seniorer är ett initiativ som bör stödjas av alla i USA.


Anlita USA-experter för regeringen bör ge hälsovårdsuppsats Beställ nu. Havighurst, Clark C. och Richman, Barak D. McDonough, John E. University of California Press: Berkeley, CA. Tyvärr, men kopiering av text är förbjudet på denna webbplats. Om du behöver detta eller något annat prov kan vi skicka det till dig via e-post. Genom att klicka på "SKICKA" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade och kampanjmeddelanden. Med en timmes försening måste du vänta i 24 timmar på grund av hög arbetsbelastning och hög efterfrågan - gratis. Välj ett optimalt pris och se till att få det obegränsade antalet prover omedelbart utan att behöva vänta i väntelistan.


Genom att använda vår plagiatkontroll gratis kommer du att få det begärda resultatet inom 3 timmar direkt till din e-post. Hoppa i kö med en medlemskapsplan, få obegränsade prover och plagiatresultat — omedelbart! Staten bör tillhandahålla hälso- och sjukvård. Hela dokumentet är endast tillgängligt för registrerade användare. Sidor: 8 Ordantal: Kategori: Statens hälso- och sjukvård. Få en anpassad provuppsats skriven enligt dina krav brådskande 3 timmars leverans garanterad Beställ nu. Regeringens reglering och hälso- och sjukvården Regeringen bör tillhandahålla hälso- och sjukvård till alla medborgare oavsett deras förmåga att betala för den vården. Försäkringar och regeringen Inom alla samhällen bör regeringarna ta ansvar för att säkerställa medicinsk vård för alla medborgare.


Finansiering av statens hälso- och sjukvård Regeringen främjar aktivt konkurrens som ett sätt att kontrollera kostnaderna och öka tillgången till hälso- och sjukvård. Medlen för detta hälsovårdsprogram härleds och tillförs fonden på följande sätt Bauman: Arbetsgivaravgift motsvarande 3 procent av bruttoinkomsten för varje lön eller tjänsteman. Anställda bidrag på 7 procent av bruttoförtjänsten, utan övre gräns. 1 procent mervärdesskatt på alla kapitalvaror som produceras i hemlandet eller importeras från utländska länder. För varje dollar i utländskt bistånd som beviljas någon utländsk regering eller nation 0. Universell täckning Om någon form av universell täckning antas är kostnaderna stora och kräver att alla medborgare både bidrar till det statliga hälso- och sjukvårdssystemet och bidrar till att minska statsskulden.


Regeringar måste kontrollera rättstvister. Till exempel, i USA är det mycket värre än i andra länder Havighurst och Richmans regeringar behöver akut lagstiftningsreformer för att kontrollera auktoriteten hos sådana intressegrupper som sjukförsäkringsbolag och vårdgivare Havighurst och Richman Slutsats De misslyckade försöken att införa nationell hälsovård sedan tidigt på seklet var resultatet av ständiga begränsningar för att omorganisera finansieringen och tillhandahållandet av hälso- och sjukvård. Referenser Bauman, Robert E. Reproduktionssystem. Universell hälsovård. Vi kan skriva en skräddarsydd uppsats enligt dina specifika krav. Beställ en uppsats. Alla rättigheter förbehållna.


skicka Genom att klicka på "SKICKA" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy. Kopiering är endast tillgängligt för inloggade användare. Om du behöver detta prov gratis kan vi skicka det till dig via e-post Skicka. Gratis plagiatkontroll. Allt material är väl katalogiserat. Vi har tagit emot din begäran om att få ett prov. Välj åtkomstalternativet du behöver:. Med en timmes försening måste du vänta i 24 timmar på grund av hög arbetsbelastning och hög efterfrågan - gratis jag går med på att vänta en hel dag. Genom att använda vår plagiatkontroll gratis kommer du att få det begärda resultatet inom 3 timmar direkt till din e-post Hoppa i kö med en medlemskapsplan, få obegränsade prover och plagiatresultat — omedelbart!


Vi har tagit emot din begäran om att få ett prov Användare utan konton måste vänta på grund av en stor väntelista och stor efterfrågan. Vi är verkligen ledsna men vi kan inte skicka provet omedelbart. Endast de användare som har betald prenumeration får det obegränsade antalet prover omedelbart.

No comments:

Post a Comment