Friday, December 24, 2021

Uppsatsen om alkemistanalys

Uppsatsen om alkemistanalys



I detta ögonblick minns Santiago att uppskatta allt som hjälpte honom att uppnå sin personliga legend, inklusive spåkvinnan Tarifa och Melkisedek vars Urim och Tummim alkemistanalysuppsatsen kombinerat med hans skatt. Han diskuterar hur han inte gillar att alla huvudkaraktärer introduceras redan i början. Santiago vill ha oförutsägbart och inte tråkigt. Existensen av denna värld är helt enkelt en garanti för att det finns en värld som är perfekt. Dessutom tror Joseph och Santiago på sin dröm och bestämmer sig för att följa den. Varje person som följer karavanen är på väg mot samma kompasspunkt, samma destination, tillsammans med hunger, rädsla och längtan: oavsett om det är för resor, alkemistanalysuppsatsen, för tillflykt, eller för dem de älskar och saknar.





Exemplet på Alchemist Analysis Essay



The Alchemist Analysis Paper Världen är ett pussel, och varje föremål, idé, tanke och känsla är alkemistanalysuppsatsen pusselbit. Utan en pusselbit kan pusslet aldrig bli komplett, ungefär som allegori. Santiago har drömt om sin dröm två gånger, som Joseph, och drömmarna tolkas för att visa deras framtid. Dessutom tror Joseph och Santiago på sin dröm och bestämmer sig för att följa den. Avslutningsvis hänvisar Paulo Coelho till Bibeln för att visa att Santiago inte skiljer sig från Josef och att Gud har väglett Santiago som han har gjort för Josef. I förhållande till Joseph har Santiago en jacka som han bär runt på när han reser.


Men när han tänkte klaga på bördan av dess vikt, kom han ihåg att, eftersom han hade jackan, hade han alkemistanalysuppsatsen gryningens kyla. Coelho 8. Joseph har också en jacka, en som han fått av hans far, men jackan är också en tung börda. Jackan förebådar och symboliserar den mödosamma strapatsen, men Santiago är senare tacksam för strapatserna, precis som han är för jackan. Därför kan bördor vara svåra, men slutet är givande. Josef konfronterar olika undergångar, vilket verkar som att Gud inte verkade vägleda eller bry sig om Josef längre.


Fortsätter, i jakten på sin skatt, möter Santiago många svårigheter som förmodligen hindrar honom från att nå sitt personliga öde, såsom mötet med tjuven. Han var inte längre en herde, och han hade ingenting, inte ens pengarna för att återvända och starta allt över Coelho Även om Santiago vissa gånger tycks helt släppa drömmen, speciellt under hans tid med kristallhandlaren, den minimala gnistan av hopp och drömmen håller sig stark i hans själ. Santiago ville inte stanna på ett seminarium, för han ville resa. Ironiskt nog har Santiago rätt. Under hela resan finns både naturen och Gud bredvid honom.


Så varje sak måste förvandlas till något bättre, alkemistanalysuppsatsen att skaffa en ny personlig legend, tills världens själ en dag bara blir en sak. Ändå Santiago, alkemistanalysuppsatsen, till slut fann han att varje prövning han gick igenom förde honom till sin skatt, alkemistanalysuppsatsen. Till sist kunde Santiago inte hitta Gud, men när han förföljde sin personliga legend och blev en del av världens själ, insåg han att hans själ var Guds själ. Dessutom andra metoder och tillvägagångssätt för att presentera Alkemisten som ett allegoriskt litterärt verk, som Santiago som en hjältefigur tillsammans med David Leeming, alkemistanalysuppsatsen, The Voyage of the Hero för att visa heroiska drag att övervinna och flitigt sträva efter att uppnå sin personliga legend.


Uppsatsen om alkemistanalys Uppsatser Ämnen Essay Checker Hyra författare Logga in. Gratis uppsatsprov Litteratur Böcker Alkemisten Alkemistanalys. The Alchemist Analysis 1 januari Hire verifierad författare. Exemplet på Alchemist Analysis Essay. Relaterade uppsatser. Ett tidsbegränsat erbjudande! Spara tid på forskning och skrivande. Hämta mitt papper. Populära ämnen kön kändis starbucks coca cola smycken cricket barndom alice in wonderlan hiphop kundservice.





beowulf essä episk hjälte



På ett sådant sätt lär Coelho läsaren att att vägra från en dröm för kärlekens skull är en allvarligt felaktig handling. Fatima visar också den otraditionella förståelsen av kärlek. Om du måste vänta tills kriget är över, vänta då. Ett sådant förhållningssätt till sann kärlek motsätter sig de traditionella föreställningarna och förändrar förklaringen av dess natur. En annan lärdom om kärlek från Alkemisten är relaterad till den viktiga roll kärlek spelar för att uppnå målet om självförverkligande av en person. Dessa ord illustrerar en av de viktigaste tankarna som författaren delar med läsarna: kärlek är inte livets mål, det är kraften som hjälper till att uppfylla personlig legend.


Därför förnekar inte författaren kärlekens betydelse utan pekar på dess sanna syfte. Lektionerna om sann kärlek som Coelho gav i Alkemisten kan rädda många människor från att förlora sin personlighet och lycka. Jag känner flera exempel på människor som har offrat sina drömmar för kärlekens skull och lever ett olyckligt liv. Deras uppoffringar har orsakat enorma ånger och, som ett resultat, allvarliga missförstånd med partnerna. Paulo Coelho har lyckats skapa en innovativ metod för att definiera den sanna kärleken. Tvärtom, äkta kärlek stimulerar för att uppnå livstidsmålen och självförverkligande och fungerar som kraften som vägleder personen mot lyckan. Behöver ett skräddarsytt uppsatsprov skrivet från grunden av en professionell specifikt för dig?


certifierade skribenter online. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter kommer vi att anta att du godkänner vår policy för cookies. Läs mer. Tron på pyramiderna i Egypten kommer som en dröm som har sett Santiago träffa olika karaktärer inklusive Melkisedek, zigenarkvinnan, tjuven, Fatima, alkemisten, kristallhandlaren och den koptiska munken. Melchizedek, i denna roman förklarar den personliga legenden i Santiagos hjärta som borde utforskas om Santiago ska möta sitt öde. Därefter träffar Santiago kristallhandlaren som till skillnad från Santiago är rädd för att ta risker.


Kristallhandlaren är dock vältalig i drömmar, vilket gör att Santiago förstår vikten av olika element i hans dröm. Dessa sporrar hans ansträngningar att besöka pyramiderna. Råden från kristallhandlaren och det stöd han får av anställningen gör att han kan resa till de egyptiska pyramiderna där Santiago möter engelsmannen. Engelsmannen är en alkemist som försöker öka sina kunskaper inom alkemi som har sett honom resa till al-Fayoum. Engelsmannen har olika böcker från vilka Santiago får lära sig om alkemi. Äntligen är resan till al-Fayoum över och det är här Santiago möter Fatima. Santiago faller för Fatima vilket leder till att han friar till hennes hand i äktenskapet. Fatima förstår dock vikten av att Santiago utforskar sin personliga legend som leder henne till att lägga ner äktenskapet.


Fatima förklarar att om Santiago har verklig kärlek till henne ska han inte låta det störa hans erövring i de egyptiska pyramiderna. Detta är viktigt eftersom Santiago i slutsatsen söker Fatima för äktenskap. Dessa tillåter alkemisten att vägleda Santiago i att förstå sin miljö. Att förstå sin miljö kommer dock med ansvar eftersom Santiago förväntas tolka gåtorna som används av alkemisten för att förklara hur man förvandlar sin omgivning till något av nytta som blir hans personliga legend. Därefter ger sig Santiago in i pyramiderna under ledning av alkemisten. Satsningen in i pyramiderna är utmanande för Santiago.


Det gör att Santiago blir svag. Lyckligtvis, före satsningen hade alkemisten introducerat Santiago för en koptisk munk som skulle hjälpa Santiago om han hade utmaningar som skulle påverka hans mål i de egyptiska pyramiderna. Santiago går fram till munken som erbjuder honom en guldbit som ger honom återhämtning. Alkemisten hade lovat den koptiske munken att få bättre intäkter på guldet eftersom han till en början hade avvisat alkemistens bud. Den zigenska kvinnan uppmuntrar Santiago till vikten av hans engagemang för att hitta skatten även om detta kommer till ett pris där han kommer att betala en tiondel av vad han kommer att få.


Slutligen avslutar Paulo Coelho när Santiago får skatten som betyder vikten av att göra det som hjärtat värnar om något som gjorde Alkemisten till en hit på marknaden Coelho. I sin bok Alkemisten har Paulo Coelho illustrerat vikten av att förstå sitt öde. För att förstå sitt öde utvecklar Paulo en analys av drömmar som gör det möjligt för en person att förstå sin personliga legend. Detta kräver dock att en person får råd av en gammal man som säkerställer att en ung person kan få tillgång till tillförlitlig information för att kickstarta hans jakt på sin personliga legend.


Således har Paulo Coelho börjat med Melchizedek som ger Santiago råd. I detta ljus ger Melchizedek råd till Santiago om hur världen förnekar en person förmågan att fullfölja sin personliga legend. Följaktligen leder detta till att Santiago försöker hitta skatten i de egyptiska pyramiderna när han försöker förstå de omen som kommer hans väg. I det här fallet har Paulo Coelho illustrerat för sin publik, varav de flesta arbetar för att se sina drömmar gå i uppfyllelse att råd från en erfaren person är viktig. Kristallhandlaren porträtterar en person vars personliga ambitioner hålls av deras mål. Köpmannen ser sin resa till Mecka som en vägspärr för hans existens som får honom att försena sin resa. Men köpmannen tror att allt vi behöver veta om oss själva finns skrivet i Maktub.


Paulo Coelho har framställt köpmannen som en som lämnar i förnekelse men ändå har han potentialen att växa sina möjligheter och uppnå sina drömmar med lätthet Sexton. Att relatera detta till publiken visar att man trots utmaningar kan hjälpa andra människor att fullfölja sina drömmar, vilket var fallet för Santiago efter att han blev rånad. Dessutom visar Santiago för publiken att möjligheter omger oss och att uppnå dem kräver att vi förstår vår omgivning. Faktum är att det är förståelsen för kristallaffären som ser att Santiago rekommenderar utvecklingen av en teaffär och en fönsterutställning.


När Santiago lämnar butiken för pyramiderna, erbjuder han publiken en möjlighet genom vilken man inte bör tillåta deras omgivning att bestämma deras ansträngningar för att förstå deras personliga legend Coelho. I karavanen färdas Santiago med engelsmannen och deras kamelförare. Santiago blir vän med kamelföraren som återinför vikten av att förstå att allt vi söker redan är känt och ingen bör tappa hoppet trots de tragedier som inträffar i livet. Kamelföraren ger detta råd baserat på hans erfarenhet av floden Nilen när det påverkade dess inkomstkälla. Det är i denna husvagn som Paulo illustrerar vikten av att förstå vad vi vill just nu.


I detta ljus definierar husvagnsföraren rollen att vara tålmodig när han gör en mellanlandning för att sova för att påbörja resan nästa dag. Dessutom uppmanar engelsmannen Santiago att läsa sina böcker när de är tillgängliga, vilket gör att engelsmannen kan förklara eventuella problem som han gjorde när han förklarade hur alkemister har försökt förstå reningen av metaller. I allmänhet definierar engelsmannen och kamelföraren bidraget av tålamod för att förstå våra nuvarande situationer som gör att vi kan hitta bättre alternativ om de nuvarande verkar meningslösa. Men i fallet där engelsmannen är besviken på Santiago lär vi oss om vikten av olika mål i livet. Skillnaderna i våra uppfattningar avgör vad som är bra för oss som får Santiago att respektera engelsmannens besvikelse som leder honom att fokusera på karavanen.


Fatima var en välsignelse för Santiago. Santiago skulle skapa tid för att träffa Fatima vid brunnen, även om Fatima ibland inte kunde hämta vatten. Santiago uttryckte sin kärlek till Fatima som Fatima accepterade med undantag med tanke på hennes förståelse av öknens män.

No comments:

Post a Comment